Hrvatsko stenografsko društvo u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i ove godine organizira, 34. put zaredom, DAN TIPKOVNICE – Državno prvenstvo u kompjutorskoj daktilografiji, u sklopu Međunarodnog sajma knjiga i učila INTERLIBER.Ova tradicionalna manifestacija održat će se u subotu 17. studenoga 2012. s početkom u 9.00 sati, u prostorijama Hrvatske zajednice tehničke kulture u Zagrebu, Dalmatinska 12 (dvorište), a biti će organizirano u dvije skupine:

-    A-skupina – tridesetminutni prijepis teksta (vrhunski daktilografi)
-    B-skupina – desetminutni online prijepis teksta (učenici) – (www.intersteno.it – internet – contest – training – hrvatski – odabir vremena u trajanju pisanja). Ukoliko na računalu nemate programski paket Jawa, možete ga besplatno preuzeti s web stranice www.jawa.com.

Po završetku natjecanja održat će se Informatička tribina u istom prostoru, a proglašenje rezultata biti će istoga dana u poslijepodnevnim satima u prostorijama Hrvatskog stenografskog društva, Zagreb, Teslina 5/I – uz podjelu pehara najboljima po disciplinama, te diploma svim plasiranim natjecateljima.

Ovogodišnje Državno prvenstvo ujedno je i kvalifikacijsko natjecanje za izbor hrvatske ekipe koja će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Ghentu (Belgija), u sklopu 49. kongresa INTERSTENO, 13.-19. srpnja 2013. godine.


Počasno pokroviteljstvo nad ovogodišnjim 34. Danom tipkovnice – Državnim prvenstvom u kompjutorskoj daktilografiji, svojom odlukom od 6. studenoga 2012., u ime Gradske skupštine Grada Zagreba prihvatio je njezin predsjednik gospodin Davor Bernardić.


Propozicije natjecanja i obrazac prijavnice preuzmite ovdje

 

Učlanite se

Facebook

SFbBox by debt consolidation