U sklopu međunarodnog sajma knjiga i učila INTERLIBER, Hrvatsko stenografsko društvo u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i ove godine, po 33. put zaredom, organizira Dan tipkovnice – državno natjecanje u kompjutorskoj daktilografiji.


Ova tradicionalna manifestacija održat će se u subotu 12. studenoga 2011. godine s početkom u 9.00 sati u prostorijama Hrvatske zajednice tehničke kulture u Zagrebu, Dalmatinska 12/I (dvorište), a biti će organizirano u dvije skupine:

-    A-skupina – tridesetminutni prijepis teksta (vrhunski daktilografi)
-    B-skupina – desetminutni prijepis teksta (učenici) – (www.intersteno.it – Internet – contest – training – hrvatski – odabir vremena u trajanju pisanja). Ukoliko na računalu nemate programski paket Jawa, možete ga besplatno preuzeti s web stranice www.java.com

Po završetku natjecanja održat će se Informatička tribina, u istom prostoru, s osvrtom na 48. kongres Intersteno održan u Parizu 9.-16. srpnja o.g. (gđa. Marica Piršlin), te prikazom administrativno-tehničke obrade sudskih predmeta (gđa. Vera Pendeš).

Proglašenje rezultata održat će se istog dana u poslijepodnevnim satima  u prostorijama Hrvatskoga stenografskog društva, Zagreb, Teslina 5/I – uz podjelu pehara najboljima po disciplinama, te diploma svim plasiranim natjecateljima.

Propozicije natjecanja i obrazac prijavnice preuzmite ovdje.

Učlanite se

Facebook

SFbBox by debt consolidation